Archive for Martie, 2009

Cu bicicleta La Sosea / 1 aprilie / 18.30 – 19.30

Marţi, Martie 31st, 2009

Va invit miercuri  / 1 aprilie / 18.30 / la o plimbare “CU BICICLETA LA SOSEA”, pe traseul prezentat in imagine. Facem intalnirea la ora 18.30, in Piata Victoriei, la iesirea de metrou de langa Senat (Bd. Aviatorilor).

De la 19.30 intram la Clubul Taranului, ne legam bicicletele in rastel si stam la un cico, la o vorba si ne facem ca participam la “Conferintele de la Sosea” / vedeti prezentarea de mai jos.
Asociatia “BateSaua” impreuna cu grupul XBikers vor organiza periodic plimbari recreative prin Bucuresti ca sa ne cunoastem fata in fata si sa punem tara la cale.
Amatorii ma pot contacta pe mine sau pe Vali-XBikers, dar va asteptam si fara confirmari.

Partenerul programului: magazinul online www.veloteca.ro.

[ad] (mai mult…)

Cu Bicicleta la Piata / sambata 4 aprilie / 10.00 – 17.00

Marţi, Martie 31st, 2009

Asociatia “BATE SAUA SA PRICEAPA IAPA” si veloteca.ro te invita sambata dimineata cu bicicleta la piata, la Targul Taranului!
Vino sa faci piata, sa faci miscare si sa faci senzatie cu o bicicleta “gospodina”!
Vino si tu la Bursa de Marfuri Creative, langa Piata de Flori Cosbuc / Uranus, pe Calea Rahovei 196 A unde se aduna acum in fiecare weekend producatori locali din diferite regiuni de pe harta gastronomica a Romaniei.

Partenerul programului nostru, magazinul online www.veloteca.ro . Poti cumpara biciclete de cumparaturi. Biciclete gospodine, harnice, eficiente. Sau accesorii de piata si de bagaj.

Asociatia “BateSaua” promoveaza traditiile cultural-artistice prin intermediul turismului in sa. Mai exact, propunem plimbari calare, in saua bicicletei sau a calului, pentru a vizita tot ce are tara asta (lumea asta) mai frumos. Din mosi stramosi. Pentru a VEDEA, ASCULTA sau GUSTA bunatatile traditionale ale poporului roman. Detalii la:
http://www.targultaranului.ro
Altfel se vede lumea, de sus din sa :) !

Aceste plimbari fac parte din programele campaniei VELORUTIA. O REVOLUTIE PE DOUA ROTI, prin care BateSaua isi propune sa introduca bicicleta in viata de zi cu zi a bucurestenilor si romanilor in general. Agenda campaniei cuprinde programele: CU BICICLETA LA SCOALA, CU BICICLETA LA SERVICIU, CU BICICLETA LA CUMPARATURI, CU BICICLETA LA MUZEU.

NU este nevoie sa plecam in vacanta sau concediu, pentru a ne bucura de contactul cu spatiul rural sau culinar traditional. Iata: sunt suficiente 2-3 ore intr-o dimineata de weekend in care am renuntat la shoppingul de mall sau de hypemarket. Putem pedala, ne putem aproviziona, putem socializa intr-un context special, ne putem face prieteni printre taranii romani care au nevoie de incurajarea noastra pentru a continua sa produca branza, cas, pastrama sau bors.

Cu bicicleta la piata

2 la suta pentru Bate Saua

Joi, Martie 26th, 2009

Daca tu consideri ca Asociatia “Bate Saua sa Priceapa Iapa” militeaza eficient pentru drepturile biciclistilor in Romania, poti sa ne sprijini donand 2 la suta din impozitul pe venitul tau global, datorat statului! Ai acest drept!

2 la suta

Descarca de aici raportul de activitate al Asociatiei pe anul 2008

Cu bicicleta la sosea 17.03.2009

Vineri, Martie 20th, 2009

“Declar, in mod oficial, deschis sezonul de plimbari! Si iata ca prima a fost deja infaptuita cu mult curaj si voie buna, la vremuri potrivnice, de vajnicii biciclisti de la BateSaua. Ii iertam pe cei care s-au speriat de ploaie, dar data viitoare va asteptam negresit la locul de intalnire.
Cum nu suntem din plastic, am scurtat plimbarea pana la Arcul de Triumf si ne-am indreptat spre Muzeul Taranului Roman unde am servit o delicatesa de concert, doar pentru urechi simtite. Sa zicem ca a fost cadoul pentru Vali si cu ocazia asta ii mai zicem un La Multi Ani.”
Oana D.

Cu bicicleta la sosea 1

Cu bicicleta la sosea 2

Cu bicicleta la sosea 3

Cu bicicleta la sosea 4

Cu bicicleta la sosea 5

Cu bicicleta la sosea 6

Epoca de piatra revine in actualitate

Vineri, Martie 20th, 2009

Play safe

Joi, Martie 19th, 2009

http://www.wazup.ro/Down-Hill-Duel/joaca-te-curse-cu-biciclete-online.htm

Parada biciclistilor

Joi, Martie 19th, 2009

parada biciclistilor

Copenhagen Velo Chic

Miercuri, Martie 18th, 2009

Felicitari Oanei D. care ne-a trimis acest fotomontaj.

Fotografiile fac parte din colectia www.copenhagencyclechic.com

Cu bicicleta la sosea si la Clubul Taranului

Marţi, Martie 17th, 2009

Traseu tura 17 martie 2009:
Plecare intre 18:00-18:30 din Piata Victoriei – Bd. Aviatorilor – Piata Charles de Gaulle – Bd. Constantin Prezan – Arcul de Triumf – Bd. Kiseleff – Piata Presei Libere – intoarcere pe Bd. Kiseleff – Piata Victoriei – Clubul Taranului (19:15).

traseu tura 17 martie 2009

Vine cine poate, se plimba cine are chef, pleaca cine se plictiseste.

Fara biciclete in autobuz! :) :) :)

Marţi, Martie 17th, 2009

…undeva in Europa:
Doua biciclete montate pe autobuz = inteligenta + bunavointa + strategie

bikes on bus

Cycle Chic

Luni, Martie 16th, 2009

cu bicicleta

Daca va incanta paradele de moda, va recomand catwalk-ul din Copenhaga:

http://www.copenhagencyclechic.com

Cu Bicicleta la Sosea

Vineri, Martie 13th, 2009

logo Muzeul Taranului Roman

Salutare tuturor,

Va propunem sa ne vedem marti- 17 Martie 2009, la ora 18.00, in Piata Victoriei, la iesirea de metrou de langa Senat (Bd. Aviatorilor), sa facem o plimbare “Cu Bicicleta la Sosea”.
De la 19.30 intram la Clubul Taranului, ne legam bicicletele in rastel si stam la un cico, la o vorba si ascultam muzica traditionala.
Asociatia “BateSaua” impreuna cu XBikers vor organiza periodic plimbari recreative prin Bucuresti ca sa ne cunoastem fata in fata si sa punem tara la cale.

Amatorii ma pot contacta pe mine sau pe Vali-XBikers, dar va asteptam si fara confirmari.

Muzeul Taranului Roman